Jag har vetat det länge, jag har bara inte brytt mig om att verkligen se till att alla mina sidor på Facebook får en status-update eller att något händer just sådär en stund efter lunch på fredagar.

Det är så att på fredagseftermiddagar är vi sjukt aktiva på Facebook, och vi har en tendens att klicka på Gilla i högre utsträckning än vanligt. Så har du en sida på Facebook för ditt företag (av typen som riktar sig till konsumenter på något sätt) så är det en god idé att skriva något, eller göra något just på fredagar. Mest mottagliga är vi från kl 14:00 och fram till kl 19:00 enligt min erfarenhet, och då sköter jag ett femtiotal sidor för olika verksamheter.

Alltför ofta har jag glömt att göra just en genomkörare och skriva något, idag glömde jag det inte. Såhär såg statistiken ut mindre än en timma senare, och det är rekord för mig i antal likes på ett inlägg på Facebook.

569 likes på en timma

569 likes på mindre än en timma

 Så, skriv och uppdatera på fredagar… glöm inte det!

Nu till provsmakningen av fyra härliga organiska öl-sorter. Trevlig helg!

1 Kommentar

Lämna ett svar