Om du har en webbsida, och önskar besökare till den och tillhör kategorin som vill ligga först på Google på alla sökord i hela världen så ligger du pyrt till. Här tänker jag nämligen placera denna sidan, och sen tänker jag bara hoppas på att någon söker på just frasen ”alla sökord i hela världen”.

Just nu ser det ut såhär på Google.se

Torsdag 2011-12-08

Printscreen på sökning på Google

Google Printscreen

 

Egentligen är anledningen till att jag vill ligga först på den här sökfrasen ett medvetet missförstånd. Ett försök från en vän att ge mig ett omöjligt uppdrag helt enkelt. Eftersom jag anser att omöjliga ting ej finns så gör jag detta möjligt, och mycket riktigt kommer denna sidan att vara först på frasen som nästan är likvärdig med samtliga sökningar i hela världen.

För er som läser detta av misstag, och anser att jag slösat er tid vill jag kompensera genom att ge ett SEO tips…

Market Samurai

Research SEO

Bäst när det gäller verktyg för undersökning av bra nyckelord. Man kan testa programmet gratis, en licensierad version kostar drygt 100 Dollar. Helt klart värt det och ett av de första verktygen jag började använda. Tillhandahålls av Noble Samurai.

Och för er som inte tyckte det gav något, vill jag i sann White Hearts-anda bjuda på ett leende.

Google Monopol

Istället för Monopol

Bild på Googolopoly

Google Monopol

Lämna ett svar